Blink-182 обявява завръщането на Travis Barker у дома поради спешен семеен въпрос, отлага европейското турне

...
Blink-182 обяви, че три спирки от европейското турне на групата
Коментари Харесай

Blink-182 обяви, че три спирки от европейското турне на групата са били отложени поради "спешен семеен въпрос" това наложи барабанистът Травис Баркър да се върне у дома в Съединените щати.

Първоначално поп-пънк бандата трябваше да изнесе концерт в OVO Hydro в Глазгоу в петък и събота, както и две други планирани шоута в Белфаст и Дъблин. Бандата направи съобщението в социалните медии, включително Instagram и X, бивш Twitter.

"Поради спешен семеен проблем Травис трябваше да се върне у дома в Щатите", гласи публикацията. „Шоутата в Глазгоу, Белфаст и Дъблин се отлагат. Повече информация относно завръщането му в Европа и пренасрочените дати ще бъдат предоставени веднага щом стане налична.“

разкри, че е била бременна през юни с ръчно изработен знак на себе си концерт на съпруга, който заявява: „Травис, бременна съм“. 44-годишната Кардашиян сподели видео в Instagram, на което държи табелата и скача в публиката, докато съпругът й изпълнява на сцената.

Простото послание на знака с черни букви очевидно е било обратно извикване към музикалния видеоклип на Blink-182 за „All The Small Things“, където фен вдигна същия знак, докато Баркър минаваше покрай него.

p>От този ден тя редовно публикува снимки на растящото си бебе в профила си в Instagram.

Кардашиян споделя другите си три деца с бившия си съпруг Скот Дисик: Мейсън, 13, Пенелопе, 10, и Рейн, 8. 

Баркър също е баща. Той споделя деца Ландън, на 19, и Алабама, на 17, с бившата си съпруга Шана Моуклер. Той е и вторият баща на 24-годишната Атиана Сесилия Де Ла Хоя, дете на Моаклер от предишна връзка.

Кардашиян и Баркър се ожениха миналата година в поредица от сватбени тържества.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР