Блейк Лайвли вече може да се похвали с това, че

...
Блейк Лайвли вече може да се похвали с това, че
Коментари Харесай

Когато Блейк Лайвли се забърка в любовен триъгълник

Блейк Лайвли към този момент може да се похвали с това, че е освен сполучлива актриса, само че и режисьор. Още през 2021 година тя направи дебюта си с музикалния видеоклип на Тейлър Суифт за " I Bet You Think About Me ", който ѝ донесе общо три номинации за две разнообразни награди. Сега ѝ следва да направи своя пълнометражен режисьорски дебют за акомодацията на графичния разказ Seconds.
 Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и шегите за танцовите умения на артиста
Може ли да танцува добре Райън Рейнолдс

Шегите им с Блейк Лайвли нямат край

Дотогава обаче Блейк Лайвли ще се завърне още веднъж към актьорските си отговорности. Последната вест към нея е обвързвана с присъединяване ѝ във кино лентата It Ends with Us. В него тя ще си партнира с Джъстин Балдони, който ще е също и режисьор.

Филмът е в действителност акомодация на едноименния разказ на Колийн Хувър, който се трансформира в културен феномен в BookTok с повече от два милиарда гледания на своя хаштаг в TikTok. За триумфа на книгата доказателство е и фактът, че писателката му е най-продаваният сега създател на романи в Съединени американски щати. Освен това книгата It Ends with Us е преведена на 43 езика и води в класацията на най-продаваните печатни книги за 2022 година, още веднъж в Съединени американски щати, написа Deadline.
 Снимка 604149

Писателката Колийн Хувър, несъмнено, ще е съветник по кино лентата, за който сега към момента знаем малко. Но пък най-малко сме наясно със сюжета.
 Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и речта на актрисата към брачна половинка ѝ
Обяснението в обич на Блейк Лайвли

Когато фамилията е по-важно от всичко

Във фокуса на историята е момиче на име Лили, което преди малко се е преместило и е готово да стартира живота си след колежа. Не минава доста време и Лили среща Райл, като естествено, се влюбва в него. Докато възприятията ѝ към него се развиват, се появява първата ѝ обич - Атлас. И както можем да предположим, той ще сложи връзката сред Лили и Райл пред огромно предизвикателство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР