Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са хора, които държат изключително

...
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са хора, които държат изключително
Коментари Харесай

Блейк Лайвли показа колко добре изглежда само два месеца след раждането

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са хора, които държат извънредно доста на персоналното си пространство. Двамата доста държат на фамилията си и всичко, което се случва в него да не става незабавно притежание на необятната общност. Така да вземем за пример дълго време криеха името на третото си дете и че Лайвли е бременна за четвърти път.

По много и

нтересен метод научихме и че са станали родители още веднъж. В средата на февруари в профила си в Instagram Блейк Лавйли показа пост с няколко фотоси с концепцията да ни покаже по какъв начин са се подготвяли, с цел да гледат Супербоул 2023. Впечатление направи, че актрисата към този момент не е бременна, което ясно подсказа, че към този момент е родила. До момента обаче нито знаем пола на бебето, нито когато тъкмо се е случило огромното събитие.

Сега Блейк Лайвли още веднъж ни разрешава да надникнем в персоналния ѝ живот с няколко фотоси, които се появиха в профила ѝ в обществените мрежи преди броени дни. Снимки, които оставиха почитателите ѝ безмълвни, поради метода по който наподобява.

От качените фрагменти ясно се вижда, че няма и помен от огромното коремче на актрисата. Не единствено няма помен, само че и тя е в отлична форма, и то единствено два месеца след раждането, което си е в действителност удивително.

Освен няколко фамилни фрагмента на Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и двете им майки, виждаме актрисата по бански, а там ясно си проличава, че тялото ѝ е доста плътно и актрисата има, в случай че не същия, то най-малко доста подобен до преди да забременее външен тип. Винаги сме харесвали Блейк Лайвли и за следващ път си припомнихме за какво.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР