Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс изненадаха всички с новината, че

...
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс изненадаха всички с новината, че
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс очакват третото си дете

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс изненадаха всички с новината, че чакат третото си дете. Двойката участва на нюйоркската премиера на кино лентата „ Покемон: Детектив Пикачу “, а русата хубавица наподобява прелестно с бременното си коремче.

Семейството се радва на две красиви дъщерички – 4-годишната Джеймс и 2-годишната Инез, които заобикалят да демонстрират на обществени места.

Любовната приказка на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли стартира като другарство през 2011 година Тогава двамата се срещат на снимачната площадка на общия си филм " Зеленият фенер ".

Въпреки че прекарват по няколко часа дневно дружно, никой от тях не прави първата крачка към другия. Това е досега, в който вземат решение да отидат дружно на вечеря, само че не на любовна среща, защото всеки ще докара тогавашната си половинка. Но незабавно откакто пристрастеността сред някогашната „ клюкарка “ и кумира й от детството – Лео ди Каприо, изстива, а романът на Райън и брачната половинка му Скарлет се изчерпва, другарството сред двамата познати бързо минава на друго равнище.

Само след половин година те заживяват дружно, само че в едно свое изявление артистът признава, че е схванал, че Блейк е огромната му обич, за която той безусловно би трябвало да се омъжи, незабавно след първия им секс. А той бил...на първата среща.

Двамата са семейство от 9 септември 2012 година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР