Блестящият вратар на Кадис Ледесма направи феноменален мач и спомогна

...
Блестящият вратар на Кадис Ледесма направи феноменален мач и спомогна
Коментари Харесай

Изящен вратар на Кадис провали Реал Мадрид в столицата



Блестящият вратар на Кадис Ледесма направи свръхестествен мач и спомогна на тима си да завоюва точка при визитата на водача . Двата тима направиха тъждество - 0:0, на " Сантиаго Бернабеу " и Реал позволи неверна стъпка в битката с втория Севиля.
Ледесма направи осем спасявания в хода на 90-те минути и отрази всичко, което имаше като задача в неделната вечер, а атакуващите футболисти на Карло Анчелоти не съумяха да го преодолеят. Безспорен факт е, че отборът на " лос бланкос " страдаше от огромни неналичия при играчите си, като огромна част от тях са заболели и не са налични, само че в последна сметка те не съумяха да отбележат един гол, който да направи в последна сметка разликата сред двата отбора.
Така разликата сред Реал Мадрид и вторият Севиля стана шест точки, откакто севилци реализираха победа в кръга против Атлетико Мадрид, а " рохибланкос " са и с мач по-малко по отношение на Реал. Мадридчани са с 43 точки, а севилци с 37, до момента в който Кадис остава в неприятната зона и е с 14 точки, на една зад 17-ия Елче.
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
След шест минути игра в Мадрид Винисиус форсира добре и заплаши вратата на Ледесма, само че бранител на Кадис се намеси чудесно в защита и блокира шута на бразилеца. Малко по-късно гостите дадоха отговор с удар от въздуха на Фали, само че топката излезе в навън.

В 17-ата пък Ледесма не бе усложнен, откакто състезател на Реал не откри топката задоволително акуратно и тя отлетя навън. Шест по-късно пък Валверде стреля мощно от разстояние, само че Ледесма се намеси съвършено и мазета.
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Малко след подновяването на играта Акапо от гостите се жертва на два пъти с шпагати, с цел да спре опитите на Реал " да отключи " вратата на Ледесма.
В 56-ата белгиецът Азар се извиси и стреля с глава, само че ударът му бе отразен от Ледесма. Натискът на Реал се засилваше, а вратарят на Кадис правеше редица спасявания, оставяйки нулите на " Сантиаго Бернабеу " налице.
В самия завършек на срещата Карим Бензема имаше съществени искания за углавен удар, откакто французинът твърдеше, че Лалехо го е избутал, само че реферът остави играта да продължи и не подари дузпа за " лос бланкос ".
Добавеното време на срещата видя страхотна опция, разкрила се пред Еден Азар. Плеймейкърът получи великолепен дълъг пас и се озова самичък против вратаря Ледесма, само че стражът излезе и блокира опита за удар на №7. Секунди по-късно стражът на " жълтите " още веднъж се изяви.


РЕАЛ МАДРИД: Куртоа - Е. Милитао, Алаба, Азар, Кроос, Бензема, Каземиро, Валверде, Лукас Васкес, Винисиус, Ф. Менди
КАДИС: Ледесма - Йонсон, Фали, Алекс, Лозано, Аларкон, Лалехо, Акапо, Хуан Кала, Собрино, Еспино
Белгиецът Еден Азар ще бъде измежду титулярите за Реал Мадрид при семейството на Кадис довечера в среща от 18-ия кръг на Ла Лига, удостовери старши треньорът Карло Анчелоти. Азар не е бил в стартовия състав на Реал от 28 септември, когато мадридчани изгубиха от Шериф Тираспол в Шампионската лига.
Анчелоти съобщи, че включването на Еден Азар измежду титулярите не е обвързвано с отсъствието на 6 играчи от състава поради ковид.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР