Блестящ почти във всяко отношение е новият модел на брандаOnel

...
Блестящ почти във всяко отношение е новият модел на брандаOnel
Коментари Харесай

OnePlus 6 – да, този смартфон е в лигата на големите

Блестящ съвсем във всяко отношение е новият модел на марката

Onel Plus 6 носи всички характерности на топ смарт телефон и съгласно множеството наблюдаващите на пазара е най-хубавият Android смарт телефон сега

Появилият се наскоро на пазара смарт телефон OnePlus 6 се радва на въодушевени оценки от пазара и профилираните медии. Несъмнето следващият модел с този бранд се причислява към лигата на най-големите играчи в сектора – освен с големия си екран. Смартфонът е ослепителен съвсем във всяко едно отношение.

Впечатляващ дизайн, огромен и първокласен екран, фантастична камера, дълъг живот на батерията и, несъмнено, висока продуктивност, с помощта на Snapdragon процесора, са измежду най-очевидните преимущества на One Plus 6  (за $774,24 сега вместо $814,99 – с отстъпка от 5% при въвеждане на код WDOP6). Недостатъци? Трудно ще откриете такива. В допълнение, марката дава чувство за различност на своите притежатели, защото не е толкоз необятно публикуван, а в същото време не отстъпва на най-хубавите мостри на пазара.

И за предходния модел на One Plus експертите споделяха, че това е най-хубавият Android смарт телефон все още. Или най-малкото като съответствие цена-възможности при устройствата от висок клас. Новият модел затвърждава реномето на марката One Plus да прави най-хубавия и в същото време най-изгоден като цена смарт телефон в света на Android и още по-конкурентен спрямо iPone X.

OnePlus 6 сграбчва окото със моден стъклен корпус и безрамков екран, който заема целия челен панел, сходно на iPhone X и Galaxy S9. Екранът е изрязян в горната част и в действителност голям – 6,28-инчов AMOLED със съответствие на страните 19:9 и резолюция 2280×1080 пиксела, което при тези размери значи плътност на пикселите 402 ppi (пиксела на инча).

Това е превъзходен екран, с всички преимущества на AMOLED технологията, включително висока бляскавост, живи цветове, заостреност, дълбочина на черния цвят, контрастност, ясни бели нюанси. Гладък, съвършено завършен, тъничък и доста моден – One Plus 6 е вълнуващ, устройство, което пасва на дланта и основава прелестно чувство. Покрит с Corning Gorilla Glass 5 от двете страни, смарт телефонът е доста здрав и резистентен на външни въздействия.

Добавете към всичко това комфортния скенер на пръстов отпечатък, ситуиран на гърба на устройството, и изрезката на предния панел за потребностите на лицевото различаване (Face ID). Вярно, няма слот за MicroSD карти, само че дали в действителност ще ви потрябва подобен при съществуването на 256GB вграден сторидж (това е версията, предлагана сега от онлайн магазина Tomtop на цена с отстъпка от 5%).

Хардуерните спецификации на One Plus 6 са тъкмо като за устройство от най-голям клас – без подозрение, флагман в цялото си великолепие. Моделът разчита на мощен 8-ядрен процесор Snapdragon 845, изработен по 10-нанометров софтуерен развой. Чипът е допълнен от впечатляващите 8GB оперативна памет (много от актуалните преносими компютри нямат толкова) и цели 128GB вграден флаш-базиран сторидж.

Всички приложения просто летят с този смарт телефон – бърз е колкото последните флагмани на Samsung и отнася iPhone 8. Моделът работи устойчиво, надеждно, с непрекъсната висока продуктивност при всички интервенции. Всичко е на равнище – софтуерът, батерията, камерата…

Задната камера е с два датчика – 16MP f/1.7 +20MP с режими за портрет и боке резултат, които са усъвършенствани по отношение на предходния модел One Plus 5T – главният е по-голям с 19% и прави по-детайлни фотоси. Предната камера употребява 16MP датчик, който работи в тандем с AI функционалностите за селфи на процесора Snapdragon 845. Всички датчици са произвеждане на Sony.

One Plus 6 прибавя и забавни видео благоприятни условия – в частност забавено придвижване при режими на снимане 480fps/720p и 240fps/1080p. Наличен е също видео- и фоторедактор. Целият развой на снимане е подсъзнателен и дава отлични резултати.

Батерията на OnePlus 6 е друго огромен плюс за смарт телефона. Тя е несменяема, с потенциал 3000 мАч, само че не се подвеждайте, че това е малко – ще можете да ползвате устройството интензивно през целия ден, без батерията да ви съобщи. Нещо повече, единствено за половин час зареждане ще си осигурите заряд за един ден.

OnePlus 6 работи с операционна система OxygenOS, основана на Android Oreo. Тя е впечатляваща като интерфейс, постоянна и поддържа гладка работа на смарт телефона. Ултра-оптимизираната продуктивност на модела се дължи в огромна степен на синергията сред двете платформи.

Впечатление прави и разширеният набор от жестове контроли, доста от които са предопределени за работа в режим на цялостен екран, при който се скриват екранните Android клавиши, с цел да има повече място за филми, игри и други приложения. Добавен е също нов режим за игри „ не безпокой ”, който скрива известията и известията, които биха могли да компрометират играта ви.

В умозаключение, самоуверено може да се каже, че One Plus 6 е най-хубавият Android смарт телефон все още, съгласно множеството ревюта за модела. Изглежда съвършено, респектиращо и работи безпрепятствено, устойчиво, без никакви забележки. One Plus 6 се предлага на преференциална цена от $774,24 в онлайн магазина Tomtop при въвеждане на ваучър WDOP6 , който дава 5% от оповестената на уеб страницата на доставчика цена ($814,99). Едва ли ще съжалявате за всеки цент, изхарчен за това устройство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР