Блендът – както в живота, така и в уискито, винаги

...
Блендът – както в живота, така и в уискито, винаги
Коментари Харесай

УСПЕХЪТ Е БЛЕНД - нова впечатляваща кампания от Chivas Regal

Блендът – както в живота, по този начин и в уискито, постоянно е по-добрият вид. Това е главното подстрекателство в най-новата акция на шотландското бленд уиски Chivas Regal.
Success is а Blend е отдадена на умелото разбъркване, на търсенето на онази неповторима композиция от всичко, което ни прави такива, каквито сме в подтекста на съдействието и партньорството. В основата на всичко е смисълът да сме дружно, да вървим и работим с другите по пътя към триумфа. Носейки своята неповторима еднаквост, хората постоянно се стремят да образуват допустимо най-силния екип – блендът от характери, умения, познания и философия, които ни сплотяват и ни трансформират в действие, изменяща средата и сегашното с фокус върху бъдещето. Защото отговорността за него е наша.
Chivas има вяра, че същинската приятност от живота идва от салдото сред материалното и метода, по който решаваме да живеем живота си. Вярата на Chivas в бленда е открита още при основаването на марката от братята Джеймс и Джон Чивас, които са същински пионери в своята област през 19-и век в Шотландия. Два века по-късно Chivas следва посоката и показва, че блендът способства за основаването на по-щедро на усет уиски.
Успехът е бленд е основана в колаборация с някои от най-хубавите рекламни организации в Лондон и съставлява същинска изобретателна еволюция спрямо предходните акции на марката – грабващи цветове и смели текстове с ударна типография способстват за цялостното ободряване и ново чувство в обичайното поле на уиски промишлеността. Именно в тази категория се следят сериозна смяна и динамичен напредък. Добре улегналият мъж продължава да се любува на своя обичан Chivas, само че към него се причислява и новото потомство – младата публика, която чака съвременен, новаторски и най-много все по-креативен метод.
Мащабът на акцията е впечатляващ! Той е подбуден от детайлно проучване на аудиторията, с фокус върху демографията, с цел да бъдат открити полетата, в които може да бъде реализиран евентуален напредък. Всички артикули на Chivas се сплотяват под знака на Успехът е бленд , което усъвършенства цялостния образ на марката във всички канали на връзка, от външната реклама до позиционирането в обществени медии.
Кампанията в България започва с локално партньорство с предприемачът Боян Бенев и създателката на плана Cactus Lab Нуша Спирова. Двамата са същинско въплъщение на същността на Успехът е бленд.
Боян Бенев основава първата си компания в Лондон. На 21 година взема решение да се върне в България и през годините влиза в доста и разнообразни функции – на притежател на Ай Ти компания, на публицист, на изпълнителен продуцент на група, на ефирен водещ и най-много на самоуверен идеалист. На правилото проба-грешка осъзнава, че от цел, бизнесът се е трансформирал в средство, посредством което да схваща същинската му стойност.
Нуша Спирова е идеалист, за чиято душа работата зад бюро от 9 до 6 е по-скоро ограничаване. Затова един ден тя взема решение да се посвети на позитивната смяна на градската среда като съосновател на Botanic Lab - компания за интериорно озеленяване и нововъведения и Cactus Lab - градска лаборатория за интериорно озеленяване и прекарвания с растения. Според последни изследвания въздухът в затворените градски пространства е от 2 до 5 пъти по-замърсен от този на открито. С грижа за по-зелена, здравословна и красива среда в затворените градски пространства, Нуша ги трансформира с растения. Нуша има 7 години опит в областта на предприемачеството, чисти технологии и стабилно развиване и планов мениджмънт.

Освен, че са смели и млади, двамата споделят едно доста значимо качество – схващат, че единствено когато работим дружно, сме способни да реализираме страхотни резултати. Също както Chivas, който припомня на всички – не забравяйте, постоянно постигайте триумфа с благотворителност и несъмнено, с мисъл за останалите.
Блендът над всичко!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР