Блекбърн Роувърс все още не е наясно дали е успял

...
Блекбърн Роувърс все още не е наясно дали е успял
Коментари Харесай

Куриоз: Отбор от Чемпиъншип не знае дали е взел футболист пет дни след края на тренсферния прозорец

Блекбърн Роувърс към момента не е наясно дали е съумял да реализира трансфер пет дни след затварянето на януарския прозорец.

В последния ден от пазара отборът разгласи, че е взел чартърен нападателя Дънкан Макгуайър, който е благосъстоятелност на Орландо Сити от МЛС.

Обявлението на договорката беше направено в 23:02 локално време, като от Блекбърн прецизираха, че завършването на прехвърлянето зависи от документите и визата на играча.

23-годишният Макгуайър, който е национал на Съединени американски щати и вкара 13 гола в МЛС през миналия сезон, е в Англия. Той даже посети мача на Блекбърн против Куинс Парк Рейнджърс, изгубен с 1:2 в събота.

По информация на Lancashire Telegraph Блекбърн в началото се е договорил с Орландо за непрекъснат трансфер. В същото време The Athletic твърди, че този аспект от договорката е бил анулиран, до момента в който Макгуайър е летял за Англия. Ръководството на британския отбор е поискало да се отдръпна от договорката поради липса на финансиране. В последния миг клубовете се договорили за преотстъпване чартърен с алтернатива за закупуване.

Американският нападател даже театралничи до един от шефовете не Роувърс Грег Бротън, който съобщи, че в действителност е удовлетворен от прехвърлянето.

???? Club Statement - Duncan McGuire

????????⚪️
— Blackburn Rovers (@Rovers)
Пет дни по-късно обаче от Блекбърн към момента не са наясно дали прехвърлянето на Макгуайър ще бъде доказан и финализиран поради неточност в в началото подадените документи. Предстои въпросът занапред да се преглежда. Засега Макгуайър може единствено да чака решение дали ще може да играе за Блекбърн или ще би трябвало да се завърне в Орландо.
 Блекбърн набеляза ас на ЦСКА
Блекбърн набеляза ас на ЦСКА

Едва ли ЦСКА ще раздели с основния си футболист за по-малко от четири милиона евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР