Благой Найденов потвърди, че има нова жена до себе си

...
Благой Найденов потвърди, че има нова жена до себе си
Коментари Харесай

Благой потвърди за нова жена след ДесиСлава

Благой Найденов удостовери, че има нова жена до себе си след раздялата с ДесиСлава, за която и двамата публично не приказват. Наскоро певицата разгласи с половин уста в телевизионно изявление, че „ Заедно или не, по-важното е че били щастливи “. Двамата от месеци не са засичани дружно, липсват и общи фотоси в обществените им мрежи. Именно там се издаде спортистът, като качи видео от отмора със сина си от певицата, за който той продължава да се грижи безрезервно, видя Hotnews.bg.

Благо и дребното му момче се забавляват край басейн, а женски глас подрежда на детето да не влиза във водата след баща си. „ Бобо, ти спри тук “, безапелационна е мистериозната дама, която е на отмора с двамата мъже. Явно синът на ДесиСлава е привикнал с нея, щом извършва нарежданията й и я позволява до себе си в интимни моменти като игрите с татко му.

Малката Кобра, който заряза много по-голямата от него фолк певица се радва на засилено внимание от страна на дамите, само че коя е дамата, с която почива очевидно скоро ще разберем.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР