Благой Макенджиев бе определен за Играч на мача, след като

...
Благой Макенджиев бе определен за Играч на мача, след като
Коментари Харесай

Макенджиев: Ще направим труден живота на грандовете

Благой Макенджиев бе избран за Играч на мача, откакто опази вратата на Черно море суха в мача против ЦСКА.

През есента още веднъж на „ Армията” само че с тима на Пирин Макенджиев отново заключи вратата си и отборът му отново направи 0:0.

„ Доволен съм, само че огромният воин не съм аз. Отборът на Черно море е героят. След тежката загуба предишния кръг дисциплината беше на светлинни години от това. Ако продължаваме по този начин, ще подобрим играта си и в нахлуване и ще създадем сложен живота на огромните тимове. Когато си съсредоточен, в случай че няма рикошети, няма сложни обстановки.”

„ Имахме шанс и много себераздаване от играчите, те имаха единствено 2-3 положения, действително. Перфектно се усещам, ситуацията в Черно море е спокойна, треньорите не вършат нещастия при загуби, нито ни подвигат при триумфи, следваме си задачите. Надявам се допустимо най-високо да стигнем - играем в шестицата. Докато има теоретични шансове за това, би трябвало да ги преследваме.”

„ На тоя сложен стадион, щом се справихме, в случай че демонстрираме същата дисциплинираност, ще спечелим много точки. Определено ни беше нужна тази точка. Говорихме си, че би трябвало сами да се вдигнем, няма кой различен. Другият мач би трябвало да го спечелим, тъй като тази точка в този момент няма пъкъл има значение”, приключи Благой Макенджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР