Благой Иванов-Багата победи Маркос Рожерио де Лима със съдийско решение.

...
Благой Иванов-Багата победи Маркос Рожерио де Лима със съдийско решение.
Коментари Харесай

Благой Иванов-Багата се завърна с победа в UFC

Благой Иванов-Багата победи Маркос Рожерио де Лима със съдийско решение. Тримата рефери дадоха първия рунд на бразилеца и идващите два на единствения българин в UFC.

Двамата се биха на огромната галавечер във Финикс. Успехът беше от голямо значение за Багата, който претърпя две следващи загуби и трябваше да се завърне стремително в най-популярната ММА верига.

В първата част Лима стартира с пет кика за началните 45 секунди. Последва удар в слабините и борбата беше спряна, с цел да може Иванов да възвърне. Българинът беше много въздържан и отнесе една добра композиция две минути след началото. Появи се кръв от челото му. В края на рунда родният играч стана по-активен, само че беше прекомерно късно, с цел да бъде писан на негова сметка.

Втората част стартира радикално друго и Багата взе центъра на осмоъгълника. Направи опит за тейкдаун, който не беше сполучлив, само че незабавно по-късно пласира попадение в брадичката на противника. В средата на рунда борбата се разгорещи и двамата пласираха мощни удари.

Иванов стартира с положителни комбинации последния трети рунд. Той се оказа и най-силният за него в мача. Българинът диктуваше темпото, а противникът му търсеше клинча. Частта мина през страйкинг доминация на нашия войник.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР