Благой Иванов - Багата направи своя дебют в UFC миналата

...
Благой Иванов - Багата направи своя дебют в UFC миналата
Коментари Харесай

Багата мечтае за реванш срещу Дос Сантос

Благой Иванов - Багата направи своя дебют в UFC предходната година против някогашния първенец в тежка категория Жуниор дос Сантос и загуби със съдийско решение. Благой влезе в борбата със сериозна травма и обмислял да се отдръпна, само че в последния миг избрал да избави събитието. Преди седмица Багата и Жуниор взеха присъединяване на събитието на UFC в Канзас и завоюваха борбите си. Багата победи с решение Бен Ротуел, a Жуниор нокаутира Дерик Люис. Сега JDS е доста покрай купата, а Багата мечтае за втора борба:

"Чувствам се доста добре. Сега е напряко ужасно. Битката беше тежка с Бен Ротуел, тъй като той е по-едър от мен, само че аз вкарах повече удари. Възстановям се добре. Мисля, че основната борба беше добра и Жуниор дос Сантос съумя да завоюва с нокаут, което го приближи до купата. Искам реванш с него, който да се организира идната година. В първата борба ми беше мъчно, тъй като имах проблем с коляното и направих неточност.

Не трябваше да се удрям с травма, само че борбата към този момент е в предишното. Успях да изкарам 25 минути с него, а той е измежду най-хубавите в категорията. Искам да се удрям след 3 месеца против войник от топ 10. Дерик Люис е добра алтернатива за мен. Искам да запиша няколко победи с нокаут, с които да покажа силата си на бойците в категорията. На почитателите ще кажа, че ще направя две борби тази година и ще са победи. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР