Благой Иванов - Багата даде интервю за Спортал преди втория

...
Благой Иванов - Багата даде интервю за Спортал преди втория
Коментари Харесай

Преди жестоката битка в Канзас - ето какво сподели Багата

Благой Иванов - Багата даде изявление за " Спортал " преди втория си дуел в най-голямата ММА верига в света - UFC. В неделя заран към 04:00 часа българско време нашият войник ще се изправи против коравия Бен Ротуел в третата борба от главната карта на UFC Fight Night 146 в Канзас, Съединени американски щати. Основното събитие е различен дуел от тежка категория - Дерик Люис против Жуниор дос Сантос, като точно бразилецът победи Иванов в дебюта му в UFC предходната година, само че българинът влезе в осмоъгълника с тежка травма и все пак устоя цялостните 25 минути.

" Чувствам се доста добре физически, предходната ми борба я организирах с травма, само че в този момент всичко е наред в това отношение. Тренирам интензивно за мача. Имахме време да проучваме борбата с Дос Сантос, не съм удовлетворен от представянето си, само че в този момент ще виждам да не позволявам същите неточности. Основният проблем беше травмата, само че не ме топли това, че макар нея съм изкарал всичките 25 минути. Тежко е да си в клетката с контузия, регистрирам го като моя неточност, тъй като треньорът ми ми сподели да не се удрям въобще. Не бих го направил още веднъж, в случай че недай си, Боже, отново се случи, тъй като на такова високо равнище просто няма смисъл.

Не ми е повлияло отрицателно, че дебютирах в главно събитие против войник като Дос Сантос, повлия ми само травмата. Предложиха ми да се удрям против съперник, който имаше три загуби в последните си три мача и го отхвърлих, тъй като желаех да се изправя против сериозен конкурент. Така се стигна до концепцията за мача с Бен Ротуел, много бързо се уговорихме. Той има голям опит в клетката, един от най-опасните бойци е в тежка категория.

Последният му дуел е бил през 2016 година, само че това е минус за него, тъй като при такова огромно неявяване губиш чувството за багра. Аз съумях да го разуча, нищо че от дълго време не се е бил, имам визия какво да чакам. Имам си и проект за срещата, само че въпреки всичко това е тежка категория и ръкавиците са доста дребни, тъй че си е рисково. Аз се надявам Господ да е с мен и да го откажа, това е проектът.

С Дейна Уайт се работи доста елементарно, там в UFC всички са експерти и няма никакви проблеми. Дано да са оценили, че не отхвърлих предходния си дуел, макар че бях контузен. Ако зависи единствено от мен, бих желал да проведа две или три борби тази година, мисля, че това би било оптималният вид. Но не зависи единствено от мен, има доста условности и не е ясно.

На българските почитатели желая да кажа, че излизам да се удрям за България и ще дам най-хубавото от себе си и ще направя всичко допустимо да победя ", показа Багата пред " Спортал ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР