Благой Георгиев стана жертва на страшна гавра в интернет. След

...
Благой Георгиев стана жертва на страшна гавра в интернет. След
Коментари Харесай

Гавра с Джизъса стана хит в интернет

Благой Георгиев стана жертва на страшна подигравка в интернет. След като в последните месеци Джизъса беше заплетен като медиатор в възможната договорка за Левски, някогашният футболист в този момент бе потърсен край Колизеума в Рим. Видеото обиколи бързо обществените мрежи и стана цялостен шлагер. Оказа се, че създателят на занимателното клипче е Любо от Търговище. Нашият съотечественик разпитва на британски екскурзовода дали това е постройката, където преди време Благой Георгиев е надраскал на стената "КУР ".



Любо от Търговище пита дали хората знаят какво е съкращението, само че откакто всички са в изненада, той коментира, че това "Keep Yourself Positive " (Бъдете позитивни) - мото, което от много време завладя интернет пространството, а хората започнаха да носят и фланелки с този надпис. Съкращението идва от агитката на ЦСКА, която постоянно го употребява, защото трибуквието значи "К*р за Левски! ", визирайки техния безконечен противник, който Благо Джизъся пробва да избави с някакви схеми и милионери в лицето на Джоузеф Диксън.

Историята с Благой Георгиев датира от 2015 година, когато той и жена му Есмер, с която към този момент е разведен, са на екскурзия във Вечния град. При разглеждането на Колизеума, някогашният футболист решил да увековечи имената им с монета на една от стените. аоколо имаше към 50 души и всички драскаха нещо по стените. Аз също извадих монета и написах името на жена си. И тогава се стартира. Появи се полиция. Оказа се, че това е неразрешено, само че за посягане върху Колизеума бях арестуван единствено аз.

Тотално се побърках, а служителите на реда се смееха на реакциите ми, до момента в който попълняха рапорта. Веднага историята се появи във всички медии. Имаше версии, че това не съм бил аз, че съм бил в това време на друго място. Няма да кажа кой ги стартира ", призна в изявлението през 2017г. Благой Георгиев, представен от Лупа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР