Благой Георгиев разтресе медиите вчера с признанието си, че бил

...
Благой Георгиев разтресе медиите вчера с признанието си, че бил
Коментари Харесай

Обрат: Ванко 1 рязко приземи влюбения в щерка му Благой Георгиев!

Благой Георгиев разтресе медиите през вчерашния ден с признанието си, че бил влюбен и даже нещо доста повече - обичал щерката на Ванко 1. Това го изпляска самият той в ефир като показа пред ошашавената Гала, че си умира за Ивана Главчева, само че тя също би трябвало да отвърне на възприятията му - сиреч още не го е направила.

" Ауу, но това е доста хубаво, тъй като любовта е доста хубаво и красиво нещо ", чуруликаше Гала, единствено и единствено да си вдигне рейтинга на предаването, а Джизъса се хилеше с циркониевите си бели зъби, правени в клиниката на Ванко 1.

" Обичам това момиче, доста е сериозна, красива, виновна ", нареждаше Благой, без да си дава сметка, че приятелят му Ванко (както го нарече) едва ли ще плесне с ръце, пък ще го прегърне след тази богатства новина, че желае да оправи дъщеря му.

Близки до рапъра разкриха, че Иван Главчев е буен като е чул изявлението на футболиста и се е зарекъл, че Ивана и Благой ще са дружно единствено през натрупа му. Разбира се, той не е предизвикан от нищо друго, с изключение на от патологичното женкарство на Георгиев и обстоятелството, че в случай че бъде с него, Ивана ще се радва на " любовта " му тъкмо от ден до пладне.

" Тая няма да я бъде в никакъв случай! А и щерка ми не е с две мозъчни гънки като неговите фитки, че да му се върже на номерцата. Да внимава в картинката Благо, че от играчка да не стане плачка ", заканил се Ванко 1.

Тагове: благой георгиев Ванко 1 Джизъса Ивана Главчева Иван Главчев рапър футболист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg