Благой Георгиев помага на деца в неравностойно положение. Джизъса дари

...
Благой Георгиев помага на деца в неравностойно положение. Джизъса дари
Коментари Харесай

Джизъса с богоугодни дела: Дарява деца преди да влезе в „Сървайвър“

Благой Георгиев оказва помощ на деца в неравностойно състояние. Джизъса подари куп артикули от първа нужда на нуждаещи се.   Бившият футболист бе засечен отпапараци на " България Днес " пред столичен хипермаркет при започване на седмицата. Георгиев бе заловен тъкмо до момента в който влиза в магазина, а през това време приказва по телефона.

След няколко минути бъдещият участник в " Сървайвър " излезе от супермаркета с претъпкана догоре количка. Благой отключи новото си лъскаво возило, отвори багажника и стартира да реди деликатно торбите.

Георгиев повтори упражнението още един път. На влизане в магазина той бе спрян от човек, с който може би се познават, след което някогашният състезател на националния тим още веднъж излезе с няколко торби, бутайки ги с пазарската количка. Последва нов телефонен диалог. Благой деликатно изслуша събеседника си по мобилното устройство, след което се качи в колата.

Оказва се, че Джизъса не е пазарувал за прием по случай изпращането си на Карибите, където ще се снима " Сървайвър ". Бившият футболист откара продуктите и ги подари на дом за деца в неравностойно състояние.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР