Благой Георгиев почти се е договорил да влезе в Сървайвър,

...
Благой Георгиев почти се е договорил да влезе в Сървайвър,
Коментари Харесай

Джизъса влиза за пари в „Сървайвър“

Благой Георгиев съвсем се е договорил да влезе в " Сървайвър ", само че това може да го изложи на смъртна заплаха. Това научи " България Днес " от близки до популярния футболист .

Джизъса е провел няколко диалога с продуцентите. Преговорите са на финалната права, разбра още " България Днес ". Остава единствено да се посочи хонорарът, който някогашният на Златка би трябвало да получи за времето, прекарано на уединен остров.

Георгиев е бил потърсен от продукцията, която се завърна в родния ефир след няколко години пауза. От шоуто се пробват да подберат повече известни персони, с което да се вдигне рейтингът на шоуто. Бюджетът на " Сървайвър " за това издание е голям и нямало проблем да се канят известни лица, които желаят висок хонорар.

Георгиев, който е някогашен футболист, бил авантюрист по природа. На Благо му подхожда концепцията да прекара дълго време в рискови условия.

По време на една от срещите на Джизъса му е пояснен рискът, който подхваща с присъединяване си в " Сървайвър ". От продукцията на няколко пъти натъртват, че това не е да се излежаваш на Малдивите, а доста съществено тестване. Още повече че местоположението тази година - Карибите, е едно от най-опасните места на планетата. Част от насекомите там са смъртоносни. При захапване на някои от скорпионите и други гадинки съдбовният край настава за секунди.

В същото време се шушука, че Благой влиза в шоуто, с цел да се бори за премията от 200 бона, с която да закърпи фамилния бюджет. Богатата младоженка очевидно не му подсигурява финансов подем. Затова и той евентуално е решил въпреки всичко да способства с нещо към фамилната каса. Не е известно по какъв начин се развиват „ бизнес “ плановете му, само че с цел да се навие на шоу, може би работата върви на зле.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР