Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса отново изригна, опровергавайки напълно

...
Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса отново изригна, опровергавайки напълно
Коментари Харесай

Джизъса яхна баровско „Ауди“

Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса още веднъж изригна, опровергавайки изцяло слуховете, че е скъсал джоба и с хонорара си от Сървайвър е покрил множеството си задължения.

 

Ако всичко това беше истина, футболистът с порцеланови зъби нямаше да си купи чисто нов джип и да се фръцка с него.

В последно време някогашният национал кара финален модел „ Ауди “, който могат да си разрешат единствено баровци.

 

Преди броени дни многодетният татко е бил засечен да пие кафе в центъра на София в компанията на топ продуцента Кирил Кирилов. За срещата с театралния управител, някогашният футболист отишъл с лъскавото си возило, нагизден в черни къси панталони и тениска с цветни надписи. Разбира се не бе пропуснал да гелоса щедро къдравия си перчем, а изкуствените му бели резци лъщяха отдалеко.

 

Това лято първенецът от „ Сървайвър “ е звезда в представлението „ Спанак с картофи “, в което играе себе си. По всяка възможност точно това е била и повода за срещата му с Кирилов, който трансформира всеки театър в величествен триумф.

Арт предприемачът прави луди пари от постановките си, а преобладаващата част от извоюваното влага в ексцентрични дрехи на международни дизайнери.

 

След като прекъсна футболната си кариера Джизъса демонстрира афинитет към шоубизнеса и не е изключено да акцентира на актьорството. Макар да няма кой знае какъв гений за сцена, обликът му е плодороден за комедийни функции.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: благой георгиев Благо Джизъса Кирил Кирилов „ Сървайвър “ „ Спанак с картофи “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР