Благой Георгиев отново е влюбен! Това призна самият той в

...
Благой Георгиев отново е влюбен! Това призна самият той в
Коментари Харесай

ОТНОВО влюбен: Вижте новата изгора на Благой Георгиев - дъщерята на Ванко 1

Благой Георгиев още веднъж е влюбен! Това призна самият той в предаването " На кафе " пред водещата Гала.

" Да, влюбен съм - съобщи спечелилият в последното издание на " Сървайвър ". - Обичам Ивана, дъщерята на моя другар Ванко 1. Тя е специфичен, неповторим човек, доста виновна. Поучих се от грешките си в предишното и имам вяра, че с Ивана всичко ще бъде прелестно. Запознахме се в клиниката, знам, че в този момент ще стартират да се пишат доста неща по медии, по вестници, под дърво и камък... Но ние сме се виждали в общи компании единствено и с цел да прерастне това в нещо по-сериозно, тя би трябвало да отвърне на възприятията ми ", показа той.

Любопитното в тази ситуация е, че Благой поддържа зъбите си от цирконий точно в Клиниката по дентална и естетична медицина на Иван Главчев, както е цялото име на Ванко 1, в Пловдив.

Припомняме, че Джизъса има два брака зад тила си и 4 деца от 3 разнообразни дами. Той бе благоприятен и за някогашната гимнастичка Христина Витанова, от която са първите му две деца - Йоана и Давид. Първият брак на Георгиев бе с рускинята Естер Омерова, от която има наследник Елай, с който не поддържат връзка. След това той се залюби с преймейтката Златка Райкова, която също му роди наследник - Благой. В началото на 2022 година двамата са разделиха. Бившият футболист не съумя да стои самичък и на 25 юни подвигна женитба с новата си обич - 15-години по-младата Полина. Двамата към момента нямат формален бракоразвод.

А дали нещата сред Благой и Ивана ще потръгнат и дали пък скоро Ванко 1 няма да стане дядо, времето ще покаже...

В галерията ни може да видите и по какъв начин наподобява щерката на рапъра от 90-те Ванко 1: 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР