Благой Георгиев още не е подписал развода си с Полина.

...
Благой Георгиев още не е подписал развода си с Полина.
Коментари Харесай

Джизъса отказва да се разведе

Благой Георгиев още не е подписал развода си с Полина. Велинградската хубавица на няколко пъти приканва спечелилия от „ Сървайвър “ да парафира документите, с които към този момент няма да се водят законно семейство. Само че някогашният футболист отхвърля. Благой акцентира, че е прекомерно ангажиран и няма време да седне, да прочете документите и да постави подписа си върху хартията - това твърди самата Полина Спасова.

Разводът пред съда е плануван за 21 юни, близо година откакто Джизъса и милионерката наследничка подписаха брак. Благой и Поли се ожениха на 26 юни предходната година във Велинград на обилна гала. През април обаче модифицираната кокона изненадващо изиска бракоразвод от Джизъса. По това време той бе на уединен остров в Карибското море, до момента в който взе участие в „ Сървайвър “. След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти. Основната тематика на диалога е официализирането на развода им.

Полина желае всичко да завърши по-бързо, само че Благой я мотаел. И не желае преди сакралната дата да подпише развода.

„ Не знам за какво го прави “, отсича хубавицата.

„ България Днес “ твърди, че Благой се е изнесъл от София. След завръщане си от „ Сървайвър “ той живя с родителите си в дома им Суходол. В фамилния дом той посреща другарите си, които го направиха победител и по този начин той взе чека от 150 бона.

Сега обаче се е преместил край Пловдив. Той спи във вила наоколо до Града под тепетата, издава наш източник. Това е повода той постоянно да бъде засичан във втория по-големина град у нас.

„ Благой бързо ще си откри ново гадже. Познавам го добре. Съвсем скоро ще е влюбен в друга “, изясни пък в обществената мрежа Полина. Също по този начин тя загатна за нов мъж в живота си.

„ Усмивката ми споделя всичко “, споделя Поли на въпрос дали е намерила половинка, показвайки роза.

Това обаче се оказва фалшив вест. „ България Днес “ разбра, че Полина сега няма човек до себе си, макар че твърди тъкмо противоположното. Бившата към този момент жена на Благой прибягва до този трик, с цел да нервира Джизъса. Преди седмици тя още веднъж залива мрежата с снимки от отмора и се шушукаше, че е на почивка със заместника на Благой.

Напоследък Полина бе спрягана за гадже с младия чалга реализатор Алекс Робов. Двамата на няколко пъти си пуснаха фотоси и демонстрираха непосредственост. Истината е обаче, че те са просто другари.

„ Разделих се с него, тъй като нямаше отношение към мен. Така няма по какъв начин да се получат нещата. Никога в връзките ни не се е намесвал трети човек “, добави още брюнетката във връзка за какво е изоставила някогашния национал по футбол.

Благой също продължава да няма гадже. Във всяка една негова тв изява Джизъса е питан дали има жена до себе си. Отговорът е постоянно еднакъв – „ не “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР