Благой Георгиев няма ни срам, ни чувство за реалност дори.

...
Благой Георгиев няма ни срам, ни чувство за реалност дори.
Коментари Харесай

Помощ, неадекватен е! Благой Георгиев в ефир: Влюбен съм до полуда, не мога да дишам без нея!

Благой Георгиев няма ни позор, ни възприятие за действителност даже. След като стана нарицателно за коцкар и мъж, който единствено сее семето си наляво и надясно, сменяйки дамите като носни кърпички, той към момента има наглостта да приказва за обич.

И не, не е смешка. Джизъса се изцепи през днешния ден непосредствено в ефир, пред Гала, че още веднъж е влюбен. Ама влюбен да видите, напряко не можел въздух да си поеме от копнеж и деликатност...

" Няма да укривам, пъклен съм влюбен, чувствам, че ми е мъчно да вдишвам без нея. Тя е съвършена, красива, само че и доста интелигентна, доста сериозна и работлива. Не е като множеството дами, с които съм излизал. Не знам какво ще върша, само че ще ми е мъчно да я убедя, че този път е същинско ", ошашави феновете Благой Георгиев.

И намерено призна, че приказва за дъщерята на своя добър другар Ванко 1 - Ивана Главчева. Запознали се в стоматологичната клиника на рапъра, където мацката работи дружно с татко си, а на Джизъса не му трябвало доста време, с цел да хлътне до ушите по нея.

За негово голямо страдание обаче, за момента възприятията му не били споделени. Ами да, в случай че Ивана в действителност е интелигентна, едва ли ще се върже на приказките на " Белия зъб " за обич и честност.

Тагове: благой георгиев Ивана Главчева Джизъса рапър Ванко 1 Ивана
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР