Благой Георгиев може да е на 41 г., но все

...
Благой Георгиев може да е на 41 г., но все
Коментари Харесай

Ужас за Полина! И Татяна ражда от Благо Джизъса?

Благой Георгиев може да е на 41 година, само че към момента е разбивач на женски сърца. Където и да отиде, все се намира някоя да му се лепне и да заплаши актуалната му връзка. Това не е мъчно, тъй като ангелът му постоянно е бил доста слаб, що се касае до дамите.

Това се случи и в „ Сървайвър “. Залязлата фолк певица Татяна е луда по Благо Джизъса и това е видно. Тя е подготвена на всичко, с цел да легне с него, в това число и да му пере гащите, което разкри Снежана Макавеева, отпадайки от предаването.

Истината е, че изпълнителката на „ Кажи ми ти “ дава благо и драго да стане следващата численост на Благой. Нещо повече, тя би се радвала да го „ излъже “ и да зачене, с цел да има солидна прехрана от Джизъса.

Татяна е на 44 година Тя е разведена от 6 години. С някогашния си мъж имат наследник, който през днешния ден наближава 25 година

След като залезе като певица, финансовото състояние на Къцова стана много неприятно. Именно по тази причина взе участие в „ Сървайвър “. Затова едно прехрана от Благо ще й пристигна добре.

В същото време обаче Джизъса не е от най-отговорните татковци. До момента 3 дами родиха неговите 4 деца. На Есмер не праща нито лев в Русия, а Златка твърди, че и на нея не заплаща прехрана.

Благой Георгиев също претърпя финансов провал. След футбола той вложи доста пари в бизнеси в Русия, които банкрутираха и по този начин претърпя огромни загуби.

Според слуховете брачната половинка му Полина гледала с оскърбление какъв брой близки са Благо и Татяна в риалитито. А скоро щяла да стане очевидец и на негова невярност.

Всъщност някогашният национал към този момент е спал с някогашната пайнерка, само че това се е случило преди години. Двамата са имали случка, която в този момент може да се повтори.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: благой георгиев Благо Джизъса Татяна певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР