Благой Георгиев и Валери Божинов може да заиграят, ако не

...
Благой Георгиев и Валери Божинов може да заиграят, ако не
Коментари Харесай

Божигол и Иконата се събират в руското първенство?

Благой Георгиев и Валери Божинов може да заиграят, в случай че не в един клуб, то в едно състезание - съветското. Това съобщи нападателят на " Оренбург " в изявление за сръбския " Спортски вестник ". Георгиев е на предварителен лагер в западната ни съседка, а от изданието не пропуснаха да попитат някогашния нападател на " Цървена звезда " за бъдещите му проекти, откакто отборът му изпадна от елита.

" Изпаднахме, макар че играхме добре цялостен сезон. Първенството в Русия е много мощно. Нямахме шанс да се преборим за място над чертата. Не съм решил дали ще остана в " Оренбург ". Имам оферти от няколко клуба в съветския хайлайф ", сподели Георгиев и добави:

" С Божинов се чуваме постоянно. Неотдавна той се завърна от Китай, а може да заиграе и в Русия, в случай че е рекъл Господ. Все отново му споделих, че " Цървена звезда " е по-добра от " Партизан ". Двамата са положителни другари и постоянно се поздравяват с клипове в обществените мрежи.

Георгиев игра за " бяло-червените " в интервала 2006-2007 година и завоюва Купата на Сърбия. Божинов пък стана любим на " гробарите " с представянето си в интервала 2015-2017 година

" Водя договаряния с " Арсенал " Тула. Надявам се да реализираме сделка. Ще се веселя да работя с треньора Миодраг Божович ", разкри още Георгиев.

" Ще помня почитателите на " Цървена звезда " цялостен живот. Никой различен клуб, в който съм играл, не е имал такава поддръжка от трибуните. Бяхме сполучлив отбор. Бях доста благополучен на " Мала Маракана ". Все още проследявам мачовете на отбора ", съобщи нападателят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР