Благой Георгиев и Георги Валентинов се помириха след пет години

...
Благой Георгиев и Георги Валентинов се помириха след пет години
Коментари Харесай

Баджанаците се помириха: Благо и Георги Валентинов изчистиха враждата, Златка Райкова реагира

Благой Георгиев и Георги Валентинов се сдобриха след пет години омраза. Бившият футболист и MMA звездата има много общо между тях, а главното е, че и двамата имаха връзка с Русата Златка.

Преди повече от 5 години Златка бе сгодена за Георги Валентинов, който ѝ предложи на сцената на " Като две капки вода ". Малко по-късно двамата сложиха завършек на връзката си, а Райкова сви фамилно гнезденце с Благой. Двамата даже си направиха детенце, което кръстиха на Благо.

Виж още: Мастурбацията ѝ е непозната: Габриела Бланко не изпитва боязън от самотност, само че страда от депресии 

 

В новия сезон на Survivor Благо и Георги са съотборници, а упованията бяха, че двамата ще се заловен за гушите. Е, нищо сходно не се случи, даже в противен случай. Спортистите се сдобриха и организираха прям диалог на 4 очи. От казаното стана ясно, че двамата са си дали прошка за минали неточности и обстановки.

Златка Райкова, която чака дете от новия мъж в живота си, реагира на помиряването. В Instagram тя отговори на фенски въпроси, един от които обвързван точно с новата епоха във взаимоотношенията сред Джизъса и Валентинов. Ето и по какъв начин реагира Райкова на помиряването:

Виж още: Директно от най-красивата джамия в света: Объркаха Преслава с арабска принцеса 

 Instagram

Е, наподобява, че на Злати не ѝ пука дали някогашните ѝ мъже се схващат между тях. Важното е, че в този момент е напълно съсредоточена върху бременността си и не се вълнува от непотребни драми.

 

 

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР