Благой Георгиев е големият победител в сезон 7 на Сървайвър!

...
Благой Георгиев е големият победител в сезон 7 на Сървайвър!
Коментари Харесай

Благой Георгиев спечели Сървайвър

Благой Георгиев е огромният победител в сезон 7 на " Сървайвър "! Той получи най-вече гласове от журито, формирано от изгонени участници, множеството от него, и завоюва купата " Последният Оцелял " и премията от 150 000 лева. 

Благо посвети премията на своите деца: " Исках да не ги предам, за тях се борех до дъно “.

Повечето бяха впечатлени от мощната воля на Благой, който устоя седмици наред на самотния Остров на отшелника и означи осем победи в дуели за оцеляване.  

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети - финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и демонстрираха изключителни физически качества, те не съумяха да провокират задоволително благосклонности в журито. 

" През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда образец за тях “, разчувствуван изясни многодетният татко. Освен купата " Последният оживял “, той отнесе и чек за 150 000 лв..

" И въпреки всичко чалга обединението победи, а Едис си плю на правилата и заканите против тази коалиция, много се изложи. Снежана макар че беше изгонена от Благо и неведнъж набелязвана за изпъждане от него... тя все пак даде поддръжката си за него.

Аз лично бих дал своя вот за някой от двамата младежи, тъй като с изключение на физическа, демонстрираха и обществена игра, а и имат повече потребност от тези пари. Докато Благо беше в заточение, на места да го забележим по малкия екран и даже му подариха 1-2 борби на острова на отшелника (поне останахме с такива усещания в борбата му с лекоатлета). За мен това не е човек-сървайвър. А и Благо има пари.. Ама по този начин е, парите при пари отиват ", коментира развоя на играта фен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР