Благой Георгиев е големият победител от Сървайвър. Това е споменал

...
Благой Георгиев е големият победител от Сървайвър. Това е споменал
Коментари Харесай

Благой Георгиев печели Сървайвър?

Благой Георгиев е огромният победител от " Сървайвър ". Това е загатнал източник от продукцията, поискал анонимност.

Джизъса надвива във финалното гласоподаване, което дефинира носителя на купата Последния оживял. И през тази години спечелилият е избиран посредством гласоподаване на останалите играчи в шоуто. Право на избор имат всички отпаднали в последния кръг на играта.

Един от сигурните гласове за Благой идва от Георги Валентинов. Благо " открадна " русата Златка от ММА боеца преди години, само че мачото му прости на острова и двамата още веднъж стават другари.

Триумфът на някогашния футболист ще бъде излъчен в средата на май, когато е заложен да се предава последният епизод на шоуто.

С успеха си банковата сметка на Благой ще набъбне с близо половин милион лв.. 300 000 от тях са единствено хонорарът на Георгиев за присъединяване му. Шампионът в " Сървайвър " гушва и чек за 150 бона. Така за по-малко от 3 месеца някогашният футболист проработи тъкмо 450 000 лева

Джизъса към този момент не се намира на самотния остров. Издаде го мобилният му телефон, който след близо 2 и половина месеца още веднъж бе включен.

Една от версиите бе, че Благой е отстранен. Другата гласи, че фотосите на продукцията са свършили по-рано, както и се оказва в действителност. В началото на седмицата са снимани последните фрагменти, издават още източници от " Сървайвър " пред " България Днес ".

Че сезонът е приключил, се издаде и водещият на шоуто Ваня Джаферович. Бившият футболист показа фотос, до момента в който разпуска край басейн. И даже се оплака, че след три месеца брадата му е побеляла.

Участниците ще останат в Доминикана, където се снима шоуто, до края на тв излъчването на формата - средата на май.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР