Благой Георгиев е големият победител от Сървайвър, съобщи България Днес,

...
Благой Георгиев е големият победител от Сървайвър, съобщи България Днес,
Коментари Харесай

Запознати издават: Благо Джизъса печели Сървайвър!

Благой Георгиев е огромният победител от " Сървайвър ", заяви " България Днес ", базирайки се на източник от продукцията, поискал анонимност.

Джизъса надвива във финалното гласоподаване, което дефинира носителя на купата Последния оживял. И през тази години спечелилият е избиран посредством гласоподаване на останалите играчи в шоуто. Право на избор имат всички отпаднали в последния кръг на играта.

Един от сигурните гласове за Благой идва от Георги Валентинов. Благо " открадна " русата Златка от ММА боеца преди години, само че мачото му прости на острова и двамата още веднъж стават другари.

Триумфът на някогашния футболист ще бъде излъчен в средата на май, когато е заложен да се предава последният епизод на шоуто.

С успеха си банковата сметка на Благой ще набъбне с близо половин милион лв.. 300 000 от тях са единствено хонорарът на Георгиев за присъединяване му. Шампионът в " Сървайвър " гушва и чек за 150 бона. Така за по-малко от 3 месеца някогашният футболист проработи тъкмо 450 000 лева

Както към този момент стана ясно, Джизъса към този момент не се намира на самотния остров. Издаде го мобилният му телефон, който след близо 2 и половина месеца още веднъж бе включен.

Една от версиите бе, че Благой е отстранен. Другата гласи, че фотосите на продукцията са свършили по-рано, както и се оказва в действителност. В началото на седмицата са снимани последните фрагменти, издават още източници от " Сървайвър " пред "

Че сезонът е приключил, се издаде и водещият на шоуто Ваня Джаферович. Бившият футболист показа фотос, до момента в който разпуска край басейн. И даже се оплака, че след три месеца брадата му е побеляла.

Участниците ще останат в Доминикана, където се снима шоуто, до края на тв излъчването на формата - средата на май.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР