Благой Георгиев е големият победител от Сървайвър“, пише България Днес“,

...
Благой Георгиев е големият победител от Сървайвър“, пише България Днес“,
Коментари Харесай

Джизъса е големият победител от „Сървайвър“

Благой Георгиев е огромният победител от „ Сървайвър “, написа „ България Днес “, базирайки се на източник от продукцията.

Джизъса надвива във финалното гласоподаване, което дефинира носителят на купата Последния оживял. И през тази година спечелилият е определен посредством гласоподаване на останалите играчи в шоуто.

Триумфът на някогашния футболист ще бъде излъчено в средата на май, когато е заложен за проявление последният епизод на шоуто.

С успеха си в банковата сметка на Благой ще добави към половин милион лева 300 хиляди от тях са хонорара за присъединяване му. Шампионът от Сървайвър гушва и чек за 150 бона.

Джизъса към този момент не се намира на самотния остров. Издаде го мобилният му телефон, който след близо два месеца още веднъж бе включен.

Една версия беше, че Благой е отстранен. Друга гласи, че фотосите на продукцията са свършили по-рано, както се оказа и в действителност.

Че сезонът е приключил, се издаде и водещият на шоуто Ваня Джаферович.

Бившият футболист показа фотос до момента в който разпуска край басейн, даже се оплака, че след три месеца брадата му е побеляла.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР