Благой Георгиев-Джизъса на пръв поглед разполага с всички благини на

...
Благой Георгиев-Джизъса на пръв поглед разполага с всички благини на
Коментари Харесай

Благо Георгиев не познава едно от децата си

Благой Георгиев-Джизъса на пръв взор разполага с всички благини на този свят, само че голям проблем му пречи да бъде благополучен. Бившият футболист на процедура не познава едно от децата си. Това е 4-годишният Елай от брака му с татарката Есмер. Говори се, че момчето даже не знае, че е наследник на българина. Мислел за собствен баща втория мъж на майка си, написа hotarena.

Татуираният футболист се раздели с Есмер преди три години и от този момент не е виждал дребния Елай.

При последната им среща детето е било на годинка и към този момент не пази никакви мемоари от своя баща. Това била най-голямата тъга на Джизъса, който обожава децата си.

До появяването на Златка Райкова в живота си преди две години той бе прочут със слабия си ангел и серийните си изневери. Но колкото и неточен да е бил към дамите до себе си, никой до през днешния ден не е оспорил обичта и грижата, които е полагал за своите деца. Те са неговата най-голяма уязвимост и точно това е решила да употребява Есмер, с цел да отмъсти за своя някогашен брачен партньор за рогата, които й слагаше по време на късия им, само че извънредно плевел брак.

Тя освен че го остави без пукната стотинка в джоба след развода, само че и прекъсна всевъзможни контакти с детето му. Откакто се е разделил с нея, Благо е виждал Елай единствено на фотография, настояват осведомени.

За три години след раздялата с Джизъса танцьорката е съумяла изцяло да заличи Джизъса от живота на личното му дете. Нещо повече – тя убедила момчето, че негов баща е вторият й мъж – боксьорът Макс Давидов. Есмер се залюби с него много скоро след раздялата с Георгиев и научи момчето да назовава точно него баща, а с същинския му татко не разрешава контакти даже по телефона или през обществените мрежи. Преди дни тя даде следващ знак, че в живота на Елай не съществува различен татко с изключение на Макс. Танцьорката пусна в обществените мрежи клип, в който се чува по какъв начин приказва с детето за „ папа ” (татко), който е у дома (в Москва), и разискват какво ще му опишат, когато се приберат при него.

Кристално ясно е, че „ папа ” не е Благой, а Макс. Георгиев не крие, че най-голямото злощастие в живота му е, че едно от децата му е надалеч от него и даже не го познава.

За сметка на това, наподобява най-сетне е случил на жена, с която си пасва във всичко. Златка Райкова не единствено че му роди четвърто дете и го кръсти на самия него, само че се грижи като родна майка и за двамата му огромни наследници – дъщерята Йоана и сина Давид. За признателност неотдавна Джизъса си татуира името на някогашната плеймейтка, съпроводено от датата, в която стартира тяхната връзка – 13.08.2018 година Татусът бе изработен за втората годишнина на двойката. „ 2 години дружно. Любов, да оставим другите да приказват или по-точно да злословят. А ние си знаем ”, написа Георгиев към фотография на татуса си, която пусна в обществените мрежи.

А Златка разяснява: „ Никой не вярваше и не има вяра в нас, само че това даже повече ни е сплотявало. Нали знаеш, Аз и Ти с нашите прелестни деца. Ти си моята обич, моят най-добър другар, нашият любящ баща ”.

View this post on Instagram

#myboys?

A post shared by?????????????-???????? (@omerova_esmer33) on Apr 23, 2019 at 6:52am PDT

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР