Благой бе съпровождан от новата си любима - дъщерята на

...
Благой бе съпровождан от новата си любима - дъщерята на
Коментари Харесай

Ивана запя с Благо Джизъса и Ергенът Виктор в нов клуб СНИМКИ


Благой бе съпровождан от новата си обичана - дъщерята на Ванко 1. Тя съумя да притегли вниманието на медиите след скандалния бракоразвод на Благо с последната му жена Поли. Виктор и Благой не скриха възхищението си от певицата Ивана и й припяваха, до момента в който тя се раздаваше на сцената. Ивана отвърна на вниманието им и слезе до тяхната маса, с цел да ги поздрави персонално. 



На ВИП сепаретата  в Mazzo Club & Restaurant бе събрана огромна част от обичаните риалити звезди. Неделчо и Туджаров от " Игри на волята " не скриха удоволствието си от новия клуб, както и огромна част от участниците във  " Фермата " и " Ергенът ". Туджаров бе и от мераклийте да си направи фотография с гост-звездата за вечерта. 



Собственик на новият клуб е Илиан Василев, който е прочут от предходния сезон на " Сървайвър ". Клубът се чака да стане известно място за занимания и срещи с обичаните известни персони. А от управата на заведението ни увериха, че всеки петък и събота ще им гостува някоя от огромните фолк звезди. 



Втората вечер от откриването бе поверена на Анелия, а за купонът се носят митове. А още тази сряда е оповестено грандиозно празненство по случай 50-ия празник на именитата певица Еми Стамболова, а измежду гостите сигурно ще има и други велики имена от сектора. /show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР