Благовеста Бонбонова е може би най-скандалната участничка в шоуто, нашумяла

...
Благовеста Бонбонова е може би най-скандалната участничка в шоуто, нашумяла
Коментари Харесай

Бонбонова едва се възстанови след „Ергена“

Благовеста Бонбонова е може би най-скандалната участничка в шоуто, нашумяла с това, че си смъкна гащите
След края на фотосите на предаването „ Ергенът “ в Турция, Благовеста Бонбонова показа, че едвам се е възстановила физически и душевен от изтощението в шоуто. Тя призна, че първите дни спала съвсем непрекъснато. Снимките на риалитито в южната ни съседки били продължителни и за участничките оставали някакви 4-5 часа сън. Което за Блашка било напълно недостатъчно…

Още след края на шоуто плъзна клевета, че палавата Бонбонова е вкарала в леглото си ергена Виктор. Той от своя страна нито удостовери, нито отхвърли тази информация. Нищо чудно обаче циганушата да си е вписала численост в тефтерчето ей по този начин, за авторитет.

Благовеста Бонбонова е измежду най-атрактивните моми в шоуто. Тя стана известна с това, че си смъкна бельото отдолу под роклята с сякаш почтената имитация, че й пристигнало просто ей по този начин, отвътре… В деликатната обстановка даже ергенът Виктор свърна взор настрана.

Въпреки че сътвори шоу, Бонбонова не е измежду фаворитките в шоуто. Двете участнички с най-големи шансове за победа са рускинята Виктория Капитонова и психоложката Александра Гърдева.

За Благовеста се знае, че е родена в циганската махала на Ямбол. От дребна имала мъчно детство и рано-рано попаднала в „ занаята “ още като тийнейджърка. После се подвизавала по морето, където била танцьорка на стълб, а и заработвала странично, в случай че се появявал някой чичко-паричко. По това време почнала да се показва и с атрактивната фамилия Бонбонова, която е измислена.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР