Благотворително тържество за 28-те деца от Центъра за настаняване от

...
Благотворително тържество за 28-те деца от Центъра за настаняване от
Коментари Харесай

Плюшени мечета и библии за деца от Комплекс за социални...

Благотворително празненство за 28-те деца от Центъра за настаняване от фамилен вид „ Тракия 1 “ и „ Тракия 2 “ към Комплекса за обществени услуги „ Св. Св. Константин и Елена “ в Пловдив провежда Обединението на дамите социалистки и техните другари под тепетата.

В навечерието на светлия християнски празник - Рождество Христово те ги отрупаха с голям брой дарове.

Очите на домуващите блестнаха от наслада, всяко по своему показваше своето неспокойствие и удовлетворение от вниманието – едни прегръщаха, други ги целуваха, а трети позираха за фотография с дамите.

„ Решихме тази година да не вършим коледно празненство и вместо чаша вино, до предоставим средствата на тези деца, да им дарим благополучие, обич и вяра. Идеята се роди преди седмица и сме доста радостни, че единствено за 3 дни успяхме да съберем всичко належащо за центъра “, сподели лидерката Минка Сърнешка.

Тя насочи специфични благодарности към 2 бизнесдами, посочили своята съпричастност към самодейността – Мария Клисарова и Виолина Йорданова. Приемната в дома бързо се препълни, когато дамите стовариха шампоани, течни сапуни, прахуляк за пране, памперси, хавлии, чаршафи и зимни комплекти облекла.

Децата се зарадваха най-вече на плюшените мечета с коледни дрешки и на плодовете, които започнаха да употребяват с голямо неспокойствие и незабавно. Жените им донесоха детски Библии и питка с паричка. /Марица.бг
тагове плюшено мече библия  Плюшени мечета и библии за деца от Комплекс за обществени услуги  Плюшени мечета и библии за деца от Комплекс за обществени услуги  Плюшени мечета и библии за деца от Комплекс за обществени услуги  Плюшени мечета и библии за деца от Комплекс за обществени услуги
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР