Благотворително представление Сътворението, посветено на Рождество Христово, организират в понеделник

...
Благотворително представление Сътворението, посветено на Рождество Христово, организират в понеделник
Коментари Харесай

Благотворително представление „Сътворението” набира средства за Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Пловдив

Благотворително зрелище „ Сътворението ”, отдадено на Рождество Христово, провеждат в понеделник от 18.30 часа в концертната зала на Средно учебно заведение „ Свети Седмочисленици ” в регион „ Тракия ” в Пловдив децата и младежите от съдружие „ Паралелен свят ”.

 deca-i-mladeji-ot-centara-za-socialna-rehabilitacia Партньори в организацията на представлението и на коледен базар, който ще бъде открит същия ден от 9.30 сутринта във входния салон на кметството на регион „ Тракия ”, са Община Пловдив, катедра „ Теология ” на Философско-историческия факултета на ПУ „ Паисий Хилендарски ” и сдружението на православните богослови „ Свети Паисий Хилендарски ”.

Благотворителният базар ще е отворен всеки ден до 22 декември от 9.30 до 16 часа и на него ще се продават неповторими сувенири, картички, украшения, направени с доста обич от децата, младежите и родителите от съдружие „ Паралелен свят ”.

Набраните средства ще се употребяват за издръжката на Центъра за обществена рехабилитация и интеграция (ЦСРИ) „ Паралелен свят “ – за деца и младежи с увреждания.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР