Благотворителният търг за Петър Хубчев, който е организиран от фондацията

...
Благотворителният търг за Петър Хубчев, който е организиран от фондацията
Коментари Харесай

Благотворителният търг за Петър Хубчев приключва тази вечер

Благотворителният търг за Петър Хубчев, който е проведен от фондацията на Стилиян Петров, завършва в 22:00 часа довечера. Акционът се организира на формалната страница на фондацията във фейсбук: https://www.facebook.com/thestiliyanpetrovfoundation.

В него са показани над 50 предмета с голяма колекционерска стойност, свързани с " Мача на вярата ", който се организира на 6 септември.

Включени са фланелките на звездите от мача, подписани персонално от тях. Припомняме, че измежду огромните участници във футболното събитие на годината бяха носителят на " Златната топка " Христо Стоичков, двукратният първенец на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, рекордьорът по мачове във Висшата лига Гарет Бари, един от най-великите играчи за всички времена - Рой Кийн, незабравимия Шей Гивън, головата машина Хенрик Ларсон, Луис Гарсия и куп други любимци на милиони по света.

Наред с екипите са включени и няколко продукта от мача - подписана персонално от Стилиян Петров капитанска лента, флаговете на капитаните - Стан и Ицо, ъгловите флагчета, постаментите от екипите и топка от мача.

Всички доходи от търга ще бъдат дарени за лекуването на именития национал и треньор Петър Хубчев, който продължава борбата си с подла болест.
 Феновете на Берое могат да си закупят специфични фланелки в поддръжка на Петър Хубчев
Феновете на Берое могат да си закупят специфични фланелки в поддръжка на Петър Хубчев

Лимитираната серия фланелки ще бъде подписана от играчите на отбора, а цената им ще бъде по 35 лева
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР