Благотворителният базар в подкрепа на 19-годишния Калин от Враца събра

...
Благотворителният базар в подкрепа на 19-годишния Калин от Враца събра
Коментари Харесай

Благотворителният базар в подкрепа на 19-годишния Калин от Враца събра над 6 000 лева

Благотворителният базар в поддръжка на 19-годишния Калин от Враца събра над 6 000 лв.. С тях салдото по банковата сметка за лекуването на момчето, което се бори с левкемия, надмина 100 000 лв..
" Благодарим на всички, които станаха съпричастни с Калин и неговата тежка орис! Доброто извира от сърцето и душата на индивида и те кара да окажеш помощ на човек в потребност! Старите хора споделят, че в случай че си оказал помощ на човек в потребност, отсега нататък положителното ще ти се върне многократно! Благодарим Ви! ", написаха близки на момчето в групата в негова поддръжка в обществената мрежа.


Впродължение на два дни - сряда и четвъртък, пред Централна поща бе спретнат щанд, на който съпричастни с тежката борба на момчето, се пробваха да оказват помощ на фамилията да събере непостижимата сума за лекуването.

Изложени бяха домашно приготвени кулинарни изкушения, както и разнообразни ръчно направени продукти.

Средствата от продадените артикули и тези, пуснати в кутията за дарения, възлизат на6431.41 лв.. Парите са преброени в наличието на група очевидци, измежду които и братът на Калин. Те са преведени по сметката на момчето, в която към този момент има 100 635.80 лева Необходимата за лекуване в Турция сума обаче е в размер на 100 000 $.

Хората, които желаят да създадат положително делоа, могат пуснат лептата си в някоя от многочислените кутии за дарения, сложени в търговски обекти из целия град, в платформата на фондация „ Павел Андреев “ или на банкова сметка:BG 49 STSA 9300 0028 1537 49, BIG: STSABGSF, с титуляр Калин Георгиев Иванов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР