Благотворителните дейности под логото Споделянето е грижa поканиха преди време

...
Благотворителните дейности под логото Споделянето е грижa поканиха преди време
Коментари Харесай

Вашите идеи - Taiwan Excellence ще ви помогнат да ги превърнете в реалност!

Благотворителните действия под логото " Споделянето е грижa " поканиха преди време хора по целия свят да покажат своята креативност и досетливост. Хората по целия свят бяха добре пристигнали да покажат своята креативност и досетливост и интензивно да излязат с оферти, с цел да трансфорат добротата в действителност!

„ Споделянето е грижa, Taiwan Excellence “ е първото световно многогодишно огромно благотворително събитие, проведено от TAITRA. Темите на това събитие са „ Социална угриженост “ и „ Опазване на околната среда “, комбинирани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG). Целта е да се привлекат жители в международен мащаб, с цел да излязат с креативен начинания, употребяващи артикули и услуги на Taiwan Excellence, да оферират новаторски решения и да ги ползват в родните си страни, с цел да подкрепят съответно локалната среда и обществото.

Синтия Кианг, общоприет шеф на BOFT, виртуално връчи документи на спечелилите по време на виртуална гала по награждаване. От BOFT оповестиха, че печелившите оферти ще бъдат финансирани и изпълнени съгласно метода, по който възнамеряват в оферти регион/държава, с вярата да насърчат добротата и положителните каузи в локалните общности.

С поддръжката на промишлеността " Споделянето е грижa ", който се организира за първи път, притегли хрумвания от целия свят, които включват артикули, отличени от Taiwan Excellence, за справяне със обществени или екологични проблеми. Приятна изненада за уредниците беше, че се получиха общо 781 оферти от 61 страни, като най-хубавото от всички най-сетне беше отличено след деликатен и деликатен асортимент.
`Вашите

Генералният шеф Кианг беше разчувствана да види, че може да се реализира толкоз доста от толкоз доста хора, които участваха през първата година от акцията. „ Можем да почувстваме, че любовта и грижата са на всички места по света “, акцентира Кианг.

Марарея Хамилтън, един от членовете на екипа на печелившото предложение „ Слънчеви решения за локалните маорски общности “ от Нова Зеландия, от дълго време е отдадена на развиването на общностите на маорите и оказва помощ за основаването на работещи бизнес модели за локалните поданици. Тъй като доста от общностите се намират в отдалечени региони, зареждането постоянно стопира заради проблеми със стабилността на мрежата. Сега екипът предложи да се конфигурират слънчеви панели от Тайван и да се построи самоподдържаща се система за произвеждане на зелена сила в границите на общностите. Марарея изрази специфичните си благодарности на уредниците по време на церемонията за осветяването на общностите на маорите и за доближаването на Тайван и Нова Зеландия.

Сред печелившите оферти е и „ Образование и овластяване на общността посредством мобилен карт “ от Филипините. Идеята е да се понижи просветителното разделяне сред отдалечените села и градове, като в същото време се ускори опазването на околната среда. Отборът победител е провел мобилна класна стая – картинг, захранван от слънчеви панели и оборудван с преносими компютри и интернет, тъй че децата в отдалечените региони да могат да се научат по какъв начин да употребяват компютри и да се свързват със света, с цел да научат нови неща. Вносителят на предлагането Джонатан Дж. Картила благодари на Кампанията за тази опция за поощряване на образованието в селските региони. С мобилния картинг класната стая, без значение от дистанцията, към този момент не може да бъде фантазия.

Друго печелившо предложение е от Йилан, Тайван: „ Еднодневна здравна обиколка и доставка на протези за същия ден – Мобилна цифрова клиника за протези и план за орално здраве “, която има за цел да се грижи за здравето и благополучието на възрастните хора в селските региони зони с мобилен медицински автомобил, цялостен с устройства за дентална помощ за премерване на биоданни. Екипът посочи, че качеството на техните здравни услуги е обезпечено посредством потребление на артикули, до момента в който автомобилът носи положителната воля на Taiwan Excellence в някои от най-отдалечените кътчета на Тайван.
`Вашите

Събитието пристигна и с изтегляне на шанс за тези, които предсказаха спечелилите. Хората бяха поканени да плануват и гласоподават за печелившите оферти онлайн. По време на събитието генералният шеф Кианг разкри трима спечелили, които са дали своят вот за верните оферти. Те ще получат награди на стойност 50 000 тайвански $.

Един от членовете на комисията за асортимент, професор Чу Джоу-Джуо, беше впечатлен от това какъв брой доброжелателни са всички оферти. Но в случай че някой би трябвало да се открои като печелившо предложение, елементарна креативна филантропска концепция не е задоволителна. Осъществимостта и практичността също би трябвало да се вземат поради, с цел да може една добра концепция да се трансформира в дейности. Той се надява, че повече компании могат да се причислят и да изпълнят своята корпоративна обществена отговорност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР