Благотворителната кампания С обич за децата, в памет на бащите

...
Благотворителната кампания С обич за децата, в памет на бащите
Коментари Харесай

Емоционално преживяване очаква варненци по време на концерта за децата на загинали полицаи

 Благотворителната акция " С любов за децата, в памет на бащите герои “ ще насочи вниманието на варненци към ориста на фамилиите на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи. Организаторите от Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи в партньорство с Община Варна и с поддръжката на Grand Mall канят на прочувствен празник жителите и гостите на града на 26 юни, събота, от 16 ч. до Слънчевия часовник в Морската градина.

Кампанията се е трансформирала в годишна традиция, тя е най-мащабната в поддръжка на децата и околните на починали чиновници на МВР-Варна, и на служителите на реда, потърпевши при осъществяване на служебния си дълг, споделиха през днешния ден уредниците, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Акцията се организира за единадесета поредна година, като минава под патронажа на кмета на Варна Иван Портних. Своята благословия дава Варненският и Великопреславски митрополит Йоан. Празникът се организира с поддръжката на Община Варна, Варненската и Великопреславска митрополия и МВР-Варна.

Всеки може да поддържа докосващата сърцата идея още в този момент, като преведе средства в поддръжка на фамилиите на починалите и потърпевши служители на реда в дарителската банкова сметка: BG51UBBS80021014037340 .

А прекарването на 26 юни ще е мощно прочувствено. Край Слънчевия часовник в Морската градина ще има тон на полицейски сирени и мощни мотори, със своите умения ще блеснат обичаните на децата полицейски кучета, а чиновници на Министерство на вътрешните работи – Варна, ще покажат специфичната си екипировка и ще създадат демонстрации на бойно-приложни техники. Малчуганите и техните родители ще могат от близко да се срещнат с полицейската специалност и да изразят съпричастността си към работата на експертите от Министерство на вътрешните работи. Публиката ще зарадват осъществяванията на участниците в детския благотворителен концерт.

В програмата, която ще започва в 16 часа с осъществяване на представителният духов оркестър на ВМС, ще се включат Гайдарска школа " Тракия “, ученици на Street Dance School The Center, Айчин Акчай и Харис Молла, Creators Dance Center, Балетно студио " Звездна дъга ", Диляна Йорданова, Сияна Обретенова и Лара Атакан, брейк групировка Крейзи Форс, Мария Борисова, възпитаници на вокалните педагози Павлинка Тодорова, Мила Маврова и Атанаска Липчева, Клуб по спортни танци Денс Моушън Варна, Айкидо доджо-Варна, Клуб по бойно изкуство Шам Лун, танцов клуб " Кристал ", Клуб по акробатичен рокендрол “Стар Денс ".

Очаква се благотворителното събитие да уважат кметът на града Иван Портних, Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, представители на Министерство на вътрешните работи и Министерството на младежта и спорта.

Кампанията " С любов за децата в памет на бащите герои "   е единствена по мащаб в страната. През годините тя е била подкрепяна от Община Варна и районните кметства в града, от Grand Mall, Общински детски комплекс - Варна, Българския футболен съюз, университетите във Варна, доста жители и компании.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР