Благотворителната кампания на „Дунав завинаги“ за 2-годишната Лори започва от

...
Благотворителната кампания на „Дунав завинаги“ за 2-годишната Лори започва от
Коментари Харесай

Събират дарения за 2-годишната Лори по време на Дунав - ЦСКА-София

Благотворителната акция на „ Дунав вечно “ за 2-годишната Лори стартира от днешния мач на „ Драконите “ с ЦСКА от 15 ч. на Градския стадион в Русе.
Припомняме, че детето се нуждае от скъпоструваща интервенция в чужбина. То страда от присъщ недостиг на бедрената кост. Към момента не доближават към 50 000 лева, а към този момент има планувана дата за интервенция, която не трябва да се пропуща.
Затова и девойките и момчетата от „ Дунав завинаги” взеха решение да се включат в акцията по набиране на средства дружно с футболния клуб. Преди началото на срещата от 16-ия кръг на Първа лига на Градския стадион в Русе през днешния ден ще има ситуирани урни на централния вход и на този за гостуващите почитатели на „ армейците “. По време на мача ще има и мобилни урни, които ще бъдат измежду публиката.
На идващия ден почитателите, взаимно с футболен клуб „ Дунав”, провеждат и благотворителен мач. На 25 ноември, неделя, от 10 ч. на терена с изкуствена настилка на клубната база в квартал „ Здравец” един против различен ще застанат точно тим, формиран от последователите на „ Драконите”, и футболистите от първия отбор. Входът за събитието ще е 5 лева, като още веднъж ще има и обособени урни, в които ще се събират средства за Лори.
Любопитен колорит от срещата ще е включването на Людмил Киров. Треньорът обаче ще е в отбора на почитателите и ще се изправи на терена против своите футболисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР