Благотворителната кампания е част от програмата за Корпоративната Социална Отговорност

...
Благотворителната кампания е част от програмата за Корпоративната Социална Отговорност
Коментари Харесай

Съдърланд България с дарение към Комплекс за социални услуги за деца и младежи /КСУДМ/ - Варна

Благотворителната акция е част от програмата за Корпоративната Социална Отговорност на компанията и в нея се включиха над 100 от чиновниците на Съдърланд от всички градове. Над 40 деца бяха зарадвани с самостоятелни пакети с облекла и обувки, съобразени с самостоятелните им потребности. Те са настанени в 3 от общо 8 от центровете в комплекса.   

Служители от екипът на Съдърланд посетиха Комплекса на място и предадоха дарението на шефа госпожа Диана Дянкова и екипа й, в наличието на децата, които след формалното връчване имаха опция да получат своите специфични пакети.

Сътрудничеството сред компанията и разнообразни центрове за настаняване от фамилен вид в София, Варна и Бургас започва при започване на годината. То се трансформира във значим детайл за развиване на дълготрайната политика на компанията, в която тя сполучливо влага старания и запаси в сфери, свързани с деца и младежи в неравностойно състояние.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

С офиси в София, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря порти в страната през 2008 година, а сега броят на чиновниците ѝ надвишава 2200. Екипът от експерти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 езика.

* обява

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР