Благотворителна изложба Стоп кадър - Украйна на оператора Иван Филчев

...
Благотворителна изложба Стоп кадър - Украйна на оператора Иван Филчев
Коментари Харесай

Операторът на bTV Иван Филчев с благотворителна изложба "Стоп кадър - Украйна"


Благотворителна галерия " Стоп кадър - Украйна " на оператора Иван Филчев от bTV се открива през днешния ден в София. 27-те фрагмента са снимани преди дни в регионите на Одеса и Измаил, до момента в който Иван Филчев и Десислава Ризова отразяваха военните дейности на територията на Украйна.

" Трябва да покажем, че няма нищо, което да е непрекъснато и всичко може да бъде променено за един момент ", сподели операторът Иван Филчев.

Един от фрагментите демонстрира снаряд пред кола. Иван Филчев изясни, че са били на мястото 45 минути, откакто е имало ракетна офанзива против отделение:

„ За страдание, починаха почтени хора, цивилни. Това са останките от съветските ракети, които съумях да фотографирам, до момента в който сме там. Който желае може да пристигна и да огледа, не е нужно да си купува, и да си намерения върху това, че тези неща се случват на 300 км от „ Дуранкулак “ и са извънредно покрай нас. Тези хора, на които им се случва това нещо, са като нас “, добави Иван Филчев.

Изложбата е благотворителна и парите ще отидат за БЧК за подкрепяне на бежанците от войната ще бъде открита довечера в 18 ч. в изложба „ Прегърни ме “ на ул. „ Георги Раковски “ 63.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР