Благотворителен турнир по футбол на малки врати събра в Разград

...
Благотворителен турнир по футбол на малки врати събра в Разград
Коментари Харесай

Благотворителен турнир по футбол събра в Разград деца от различни социални институции

Благотворителен шампионат по футбол на дребни порти събра в Разград деца от разнообразни обществени институции в района. Организатор на спортната демонстрация, която се организира за 23-ти следващ път е Общинският клуб за футбол, волейбол, физкултура и спорт, в партньорство с УСК " ОУ Васил Левски ", заяви Здравко Душков, главен основател и уредник на конкуренцията.

Срещите се играха в спортната зала на НПТГ " Шандор Петьофи ", предоставена бъзвъзмездно от управлението на образователното заведение.

След доста оспорвани дуели златните медали и купата за първо място заслужиха възпитаниците на Комплекса от центровете за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания в Разград. На финала те победиха с дузпи отбора на Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии " Лудогорие " в Исперих - носители на сребърните медали. Бронзовите оценки заслужиха децата от тима на Центъра за специфична просветителна поддръжка в Кубрат. Те победиха тима на Центъра за настаняване от фамилен вид в Попово, които макар огромното усърдие останаха на четвърто място. Треньорът от Кубрат Михаил Маринов, получи и специфичен плакет за 15-годишното съдействие за присъединяване в шампионата.

Красив и атрактивен футбол на дребни малки врати демонстрираха момчетата на треньора Деян Ангелов от Детско-юношеската академия на ПФК " Лудогорец ". Те също получиха дарове - тениски и сувенири с емблемата на шампионата.

Индивидуални награди имаше и за най-полезните за тимовете си играчи, добави Здравко Душков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР