Благотворителен турнир Не се сърди, човече“ ще се проведе в

...
Благотворителен турнир Не се сърди, човече“ ще се проведе в
Коментари Харесай

Благотворителен турнир „Не се сърди, човече“ ще се проведе в Русе

Благотворителен шампионат „ Не се сърди, дребосъче “ ще се организира в Русе . Той е проведен от Теодор Цветков. Турнирът ще бъде на 22 април от 10:00 часа във фоайето на Доходното здание. 

Основната концепция на плувеца Тео Цветков е хората да прекарват повече време дружно , с опция за пълноценна връзка между тях, сплотени към класическата настолна игра . За задачата самата игра ще бъде показана по друг и доста забавен метод, с красиви цветни комплекти, на които са изобразени знаците на град Русе . Всеки комплект е обрисуван с живописни рисунки на Вазата в Парка на младежта, Пантеонът на възрожденците, Левента и постройката на Доходното здание.

Не се сърди, дребосъче. Снимка: Теодор Цветков

Теодор се е погрижил и за направата на специфични за събитието пионки , с които записалите се за шампионата ще могат да схванат дали в действителност няма да се „ сърдят “ , в случай че някой ги „ удари “ и ги върне при започване на играта.

В шампионата ще бъдат записани 100 души , като регистрация за присъединяване може да бъде подадена на формалната страница на Теодор Цветков в обществената мрежа Фейсбук под обявата за оповестеното събитие или на персонално известие. Няма ограничавания във възрастта . Входът за присъединяване е по преценка на записалите се .

Не се сърди, дребосъче. Снимка: Теодор Цветков

Събитието е с благотворителен темперамент. Със събраните от такса за присъединяване средства Теодор Цветков ще поддържа Гоце Великов и неговата фолклорна група „ 4етно “ . Младите реализатори въодушевяват със своята музика и красивите гласове на Трио „ Идипея “ , а невероятните им и изпълнени със наличие песни предизвикаха Цветков да ги поддържа от един ексцентричен метод. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР