Благотворителен крос Спри рака“ ще се проведе днес на Гребната

...
Благотворителен крос Спри рака“ ще се проведе днес на Гребната
Коментари Харесай

Благотворителен крос Спри рака“ на Гребната база в Пловдив

Благотворителен крос „ Спри рака “ ще се организира през днешния ден на Гребната база в Пловдив. Българска национална телевизия 2 ще излъчи надпреварата онлайн от 16:00 часа. Спортната демонстрация е част от програмата на Регионалната научна конференция на тематика „ Съвременните благоприятни условия на клиничната хематология “.

Пловдив

Проявите се провеждат от Сдружение „ Спри рака ”, Клиниката по клинична хематология на Университетската болница „ Свети Георги “ и Медицински университет – Пловдив.

Кросът „ Спри рака “ се провежда за втора поредна година. Спортната демонстрация има за цел замесване на повече хора в деен метод на живот, придвижване, обществени контакти за хората, минали през онкозаболяванията, и техните близки.
„ Целта ни е да учим на съпричастност и гражданска интензивност обществото, както и да създадем годишна традиция за осъществяване на сходни събития. Също по този начин желаеме хората да демонстрират еднообразно почитание към лекаря и към дейния метод на живот “, споделят уредниците от Сдружение „ Спри рака “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР