Благотворителен концерт за набиране на средства в помощ на Деян

...
Благотворителен концерт за набиране на средства в помощ на Деян
Коментари Харесай

Благотворителен концерт помага на млад мъж с онкозаболяване

Благотворителен концерт за набиране на средства в помощ на Деян Спасов, който страда от нападателен мозъчен израстък, провеждат в Пазарджик. Проявата ще бъде от 19.00 часа на следващия ден в Драматично-кукления спектакъл „ Константин Величков “ в града.

Деян Спасов е на 37 години. Щастливо женен е от 10 години, любящ татко на две дребни дечица – Даниел - на 6 години, и Леа – на съвсем 5.

Води естествен метод на живот, работи, чака заслужената си отмора във вила с приятелско семейство през лятната отпуска, възнамерява кръщенето на дъщеричката си.

Но почивката през отпуска се трансформира в болничен и търсене на вяра за живот. На 3 август Деян чува най-страшната диагноза и светът му се прекатурва. Предстои му най-тежката борба в живота, а у нас не дават огромна вяра, даже отхвърлят взимане на биопсия, поради сложността на случая.

Насочват се към Турция, където е осъществена биопсия, като се открива съществуване на нападателен недоброкачествен израстък – Дифузен глиален израстък.

Консилиум от експерти назначават неотложно използване на лъче и химио терапия. Това е първата стъпка в битката, с цел да се предодвратят разсейки в мозъка и повишаване на тумора.

За задачата Деян ще прекара един месец в Инстанбул, посещавайки клиниката всеки работен ден за лъчетерапия и приемайки химиотерапията редом.

До момента фамилията е заплатило със лични средства и помощ от близки над 15 000 евро за проучванията и първия месец лекуване и е непостижимо да обезпечат нужната сума за последващата терапия. – към 9000 евро за месец лъче и химио терапия.

Близки и другари на младия мъж приканват хората да го поддържат, като оказват помощ за обезпечаване на средствата за тази битка, тъй като тя ще е тежка и дълга.

Сметката, по която се набират средства е дарителска, за да е оптимално транспарантно и по предназначение потреблението им.

Дарителска сметка:

BG67UNCR70001525028208

Деян Иванов Спасов

Deyan Ivanov Spasov

Има задействан Pay pal към сметката на Деян.

[email protected]

Благотворителен базар във Фейсбук: Заедно за Деян!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР