Благотворителен концерт в помощ на Никол организират във Варна. Младата

...
Благотворителен концерт в помощ на Никол организират във Варна. Младата
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 17 януари

Благотворителен концерт в помощ на Никол провеждат във Варна. Младата дама е с диагноза левкeмия и има незабавна потребност да замине за Израел, за което са нужни още средства.

Около 10 000 паркоместа ще обезпечи „ зелената зона “ за краткотрайно паркиране във Варна, сподели Младен Иванов, шеф на Оперативна програма „ Паркинги и синя зона “.

Общинското дружество ТАСРУД стартира издаването на безвъзмездни абонаментни персонализирани карти за пътешестване в градския превоз във Варна за деца до 14 години.

110 години от формалното разкриване и освещаване на дизеловата електрическа централа във Варна през 1914 година се навършиха на 12 януари. Това припомнят от Музея за нова история на Варна, научи Moreto.net.

Президентът на ФК " Спартак " (Варна) Павлин Николов показа новия старши-треньор на представителния отбор Росен Кирилов.

От 9:00 часа на следващия ден – 18 януари, ще бъде затворена за придвижване ул. „ Д-р Атанас Липов “ в Тополи в сектора ѝ от кръстовището с ул. „ Тракийска “ до кръстовището с ул. „ Медвен “.

Това ще бъде първото събитие за новата година от към този момент одобрената поредност " Исторически беседи " на историците Теодор Роков и Симеон Кулиш.

Живущи в къща, директно до съборената преди дни на ул. „ 27 юли “ 26 постройка, са мощно обезпокоени за целостта на домовете им.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР