Благотворителен концерт Моряците за повече варненчета ще се проведе днес,

...
Благотворителен концерт Моряците за повече варненчета ще се проведе днес,
Коментари Харесай

Тази вечер: Над 500 души ще танцуват в благотворителен концерт за повече варненчета

Благотворителен концерт " Моряците за повече варненчета " ще се организира през днешния ден, 21 януари, оповестяват от варненския клуб за национални танци " Моряците ".

Събитието е под патронажа на кмета на Варна Благомир Коцев и ще се организира от 19.00 ч. в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта.

За 11-та поредна година клубът за национални танци сплотява напъните на всички свои хореографи и танцьори в името на благотворителна идея.

След невероятния триумф на акцията предходната година и събрани над 45 000 лева, тази година " Моряците " застава зад Фондация " Искам бебе " с вяра да оказват помощ на повече двойки от Варна да осъществен съкровената си фантазия и да имат свое дете.

И тази година сърцатите танцьори от клуба ще разведат публиката из всички краища на България с прелестните български национални танци. На сцената ще излязат над 500 души на възраст от 4 до 84 години, някои от които танцуват от единствено три месеца.

Все още има налични билети с цена 15 лева, които ще се продават и на място на входа на Двореца на културата и спорта от страната на бул. Княз Борис след 17:30 ч., оповестяват уредниците.

Вратите ще отварят в 18:15 ч.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР