Благотворителен базар събра 4793,99 лв. за лечението на Боян, завършил

...
Благотворителен базар събра 4793,99 лв. за лечението на Боян, завършил
Коментари Харесай

Събраха 4800 лв. за лечението на отличника Боян

Благотворителен базар събра 4793,99 лева за лекуването на Боян, приключил с отличие Математическата гимназия в Пловдив и надарен студент в Съединени американски щати. Парите към този момент са преведени по сметката на момчето.

Припомняме, че благотворителен концерт под надпис “Деца оказват помощ на Боян ” ще се организира на 14 октомври в пловдивското СОУ “Свети Патриарх Евтимий ”. Мероприятието ще стартира тъкмо в 12 часа. Входът ще свободен, само че ще има дарителски кутии, в които всеки, който желае може да внесе своята милостиня, с цел да помогне на Боян.

Той е болен от левкемия и му следва интервенция в чужбина. За да се събере нужната сума неговите съученици ще се включват в благородната акция. В нея ще вземат участие и танцовите школи под тепетата.

Възпитаниците на школата на Влада Парфенова, която е организаторката на благородната идея ще вземат участие в концерта и ще изпълнят няколко балетни танци на сцената. Друга школа " Stars Dance Center " също ще се включи в събитието. Банкова сметка за събиране на средства:

Боян Иванов Бонев

Банка ДСК-ЕАД

EURO

IBAN BG61STSA93000025577504

BIC STSABGSF

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР