Благословия е това да се грижим за новородени всеки ден,

...
Благословия е това да се грижим за новородени всеки ден,
Коментари Харесай

Радост в бургаската болница „Дева Мария“! Изписват две двойки близнаци, облечени в Коледни чорапчета

Благословия е това да се грижим за новородени всеки ден, сподели шефката на отделението по неонатология доктор Красимира Добрева

Изписваме бебетата, облечени в Коледни чорапчета, тъй като по този начин способстваме празничния дух да влезе под елхата. Това сподели пред бТВ началничката на отделението по неонатология в УМБАЛ „ Дева Мария “ - Бургас доктор Красимира Добрева.

От девет години имаме традиция да обличаме бебета по този начин, добави тя. 

„ Благословия е това да се грижим за новородени всеки ден. Сега е още по-голяма, тъй като отсам ще си тръгнат две майки с по две коледни чорапчета. В момента имаме две двойни близнаци. Едните са недоносени. Бяха по-дълго при нас “, съобщи доктор Добрева. 

„ Ще изпишем и дете, което бе в доста тежко положение. Вече е овладяно. Ще зарадваме родителите за Новогодишните празници “, добави тя. 

17 са бебетата сега в отделението на бургаската болница. Момчетата са повече, разкри лекарката. 

„ Когато приказваме за Коледа, мислим за дарове, а когато става дума за Рождество Христово сме в очакване на чудеса “, сподели пък водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев. „ Това, което ще ви покажем, е най-голямото знамение. То е благословия, която някои биха оприличили на най-хубавия подарък, който живота може да ти сервира “, добави той.

„ Коледният дух е превзел Отделението по неонатология в УМБАЛ „ Дева Мария “. Едно от Коледните късметчета е Павел, който се е родил преди два дни “, сподели кореспондентът Лора Стаматис.

Голямо благополучие е за мен, споделя майка на Павел - Петя. 

Първото й дете се родило преди шест години. 

Пожелавам на всички да изпитат това благополучие, прибавя сияещата от наслада майка. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР