Благомир Митрев е новият старши треньор на Верея. 45-годишният специалист,

...
Благомир Митрев е новият старши треньор на Верея. 45-годишният специалист,
Коментари Харесай

Благомир Митрев смени Илиан Илиев във "Верея"

Благомир Митрев е новият старши треньор на " Верея ". 45-годишният експерт, който до момента водеше втородивизионния " Нефтохимик ", заменя на поста миналия в " Черно море " Илиан Илиев.

Илиев напусна " Верея " след края на есенния полусезон поради финансовите проблеми на клуба. Той водеше старозагорци от лятото. Под негово управление тимът завоюва 31 точки от 20 мача и приключи годината на шесто място в Първа лига.

" Благодаря на управлението на " Нефтохимик ", че одобри с схващане поканата към мен от тим от топ 6 на Първа лига. Целта остава опазване на мястото в първата шестица и построяването на боеспособен тим ", съобщи Митрев пред Българска телеграфна агенция.

Негов асистент във " Верея " ще е Даниел Желязков. Повече детайлности и цялостният състав на треньорския щаб ще бъдат оповестени в сряда следобяд. Тогава ще се организира среща сред Митрев и притежателя на клуба Галин Михайлов, на която ще бъдат конкретизирани всички елементи към контракта.

Зимната подготовка на " Верея " стартира на 10 януари. Митрев занапред ще прави проекти за селекция, като се чака да даде късмет на повече млади футболисти, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР