Благоевградският ресторантьор Иван Ганев-Ганята предприе спасителна акция на дъщеря си

...
Благоевградският ресторантьор Иван Ганев-Ганята предприе спасителна акция на дъщеря си
Коментари Харесай

Ганята спасява дъщеря си от похотлив съученик

Благоевградският ресторантьор Иван Ганев-Ганята предприе избавителна акция на щерка си Лора, която е седмокласничка в Трето ОУ в Благоевград. Момичето от години се оплаква от издевателството, който й оказва неин съученик, само че досега учителите и управлението на учебното заведение не са подхванали никакви дейности, оповестява struma.bg.

Последното стълпотворение сред девойката и съученика й станало предишния месец в часа по музика, когато съгласно бащата младежът седнал покрай Лора и се опитал да й пусне ръка, девойката го зашлевила и почнал боят сред двамата. По-късно учителят Йосиф Калпачки обяснил, че не е видял нищо.

Бабата на момчето пък, която е някогашна учителка по литература в Благоевград, била безапелационна, че е невероятно внукът й да направи такова нещо и най-вероятно момичето се е държало предизвикателно и си е получило заслуженото.

Според Ганята, който постоянно върви на родителските срещи на щерка си, на тях много родители се оплаквали от агресивното държание на няколко седмокласници, само че никой от учебното управление не предприемал нищо против тях.

Лора пък си спомни, че една от съученичките й, щерка на служител на реда, даже била принудена да напусне учебното заведение, с цел да се отърве от групата младежи.

Миналата седмица Ганев изиска среща с шефа на учебното заведение Михаил Спасов, на която участва и кореспондент на „ Струма “. Ганята изложи казуса на щерка си, която не за пръв път става жертва на седмокласника, и настоя Спасов да изследва случая и да предприеме ограничения.

Директорът даде обещание да се заеме неотложно със случая и да осведоми бащата по телефона какво е открил и какво ще направи, с цел да спре тормозът над щерка му. До четвъртък, когато се навършиха 10 дни след визитата в директорския кабинет, Спасов не се беше обадил, не вдигаше и телефона си.

„ Най-вероятно ще преместя щерка си втория период в друга паралелка, като в това време ще обсъдим с майка й опцията да сменим и учебното заведение – разяснява за „ Струма “ Ганев. – За мен е неприемливо детето ми да върви обезпокоеното на учебно заведение, а учителите, и изключително шефът, да се вършат, че дисциплината им е наред”, безапелационен бе той.

„ Аз съм доста добре с литературата и класната на една от прилежащите паралелки е съгласна да се преместя при нея, с цел да довърши подготовката ми, тъй като ми предстоят изпити, тъй че евентуално ще послушам баща, в случай че нещата не се променят”, разяснява и Лора Ганева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР